One of the important things i learned on filmmaking was hwo importantn is catering on filmmaking . It is the cheapest and most motivates the Filmcrew during hard work .Here i whant to give some menu for Filmcrews trveling to Austria what you cann order in the fantastik Austrian traditional restaurant . Done in German so if the spelling is not correct print it out to get a havy motivated crew after the lunch brake . Most menus are hard slang disches .
Very often i get asked for some typical Austrian food more than just the random schnitzel here some great and delicous Austrian food if you travel or work in austria and how they spell it in a native austrian place
… this blog post will be enhanced part by part
The Filmmaker MENU
Gebackene Klassiker
GEBACKENE KLAssiker
“Wiener Schnitzel vom Schneinderle , mit pomes Erdäpfel oder Reis
Cordon Bleu – spell it “Gordeon Blö” the Wien one
Berchtesgadnener Ofenleberkäs gebacken
Kalbsbush gebackener Kalbskopf
Das Ultimative Alternativ Schnittzel – Tofu gebackken mit Salat
Verschwommen gebackener Fisch des Tages
Allerlei Schmckhaftes
Chilephandl
Keselgulasch im Kessel serviert und gekocht
Wiener Blunzengröstel im reindl
Tschäwabschiiitschiii Kann auch schreiend bestellt werden
Zara leAnder Zander gegrillt mit Peetersilienäpfeln
Flugstop gegrillte Hünerflügel
Erdäpfelpuffer KArtoffelpuffer mit Lachs chili oder Apfelmuss
Lobauer Nudisten Schnitzel Naturschnitzel mit Beilage