Catering most important part in filmmaking ?

One of the important things i learned on filmmaking was hwo importantn is catering on filmmaking . It is the cheapest and most motivates the Filmcrew during hard work .Here i whant to give some menu for Filmcrews trveling to Austria what you cann order in the fantastik Austrian traditional restaurant . Done in German so if the spelling is not correct print it out to get a havy motivated crew after the lunch brake . Most menus are hard slang disches .

Very often i get asked  for some typical Austrian food more than just the random schnitzel here some great and delicous Austrian food if you travel or work in austria and how they spell it in a native austrian place

… this blog post will be enhanced part by part

The Filmmaker MENU

Gebackene Klassiker

GEBACKENE KLAssiker

“Wiener Schnitzel vom Schneinderle , mit pomes Erdäpfel oder Reis

Cordon Bleu – spell it “Gordeon Blö” the Wien one

Berchtesgadnener Ofenleberkäs  gebacken

Kalbsbush  gebackener Kalbskopf

Das Ultimative Alternativ Schnittzel  – Tofu gebackken mit Salat

Verschwommen  gebackener Fisch des Tages

Allerlei Schmckhaftes

Chilephandl

Keselgulasch im Kessel serviert und gekocht

Wiener Blunzengröstel im reindl

Tschäwabschiiitschiii Kann auch schreiend bestellt werden

Zara leAnder  Zander gegrillt mit Peetersilienäpfeln

Flugstop gegrillte Hünerflügel

Erdäpfelpuffer  KArtoffelpuffer  mit Lachs chili oder Apfelmuss

Lobauer Nudisten Schnitzel Naturschnitzel mit Beilage

Author Amir Esmann

More posts by Amir Esmann

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
wpDiscuz